Hoş Geldiniz, Hile Kazanı | Kullanıcı : Kayıt | Giriş

FIFA 16 Ultimate Team v2.1.108792 Android Full Apk + Data Mod: Hile

10 Kasım 2015 Salı

Bunu Paylaş :

FIFA 16 Ultimate Team v2.1.108792 Android Full Apk + Data Mod: Hile

HileKazanıı = HediyeKazanıı Yorum Yap Hediye Kazan !! Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.


Kategori: Spor
Dosya Türü: Apk + Data
İndirme Türü: Rar
Versiyon: 1.31 GB
Boyut: 1.31 GB
Dil: Çoklu Dil Desteği
Eklenme Tarihi: 05 Ekim 2015
İndir
FIFA 16 Ultimate Team v2.1.108792 Apk + Data (Android sürüm 4.0+
lisans kilitleri kaldırıldı) Mod indir, Merhaba millet. fifa 16 Mobil için yeni çıkmış bir oyun, daha iyi ve daha hızlı FIFA tecrübesi ile güzel oynayın! FIFA 16 Ultimate Team konsol benzeri grafikler ile daha önce hiç olmadığı gibi her müthiş saldırı, tırnak ısırma golü ve güçlü galibiyet kutlamak sağlar. Google Play'de futbol özellikleri en gerçekçi dizi yaşayın.

** Bu üstün kaliteli bir derece ayrıntılı bir oyundur. Eğer cihazınızda boş alan en az 1.4GB olduğundan emin olun. FIFA 16 Ultimate Team Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, HTC M8, Asus Nexus 7 2 Gen, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 kenarında Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note Edge, Sony Ericsson Xperia Z2 iyi çalışır Tablet, Sony Ericsson Xperia Z3, Samsung Galaxy S4, HTC Nexus 4, LG G2. **

ALL-YENİ MOTOR
Eğer maç oynamak gibi daha beceri hamle, daha heyecanlı hedefler, daha duyarlı kontroller, akıllı takım ve gelişmiş animasyonlar için hazır olun. Artı, şimdi topu kontrol etmek Hareketleri veya Düğmeler kullanmasına izin Gelişmiş Hibrit Denetimleri ile bir profesyonel gibi oynamak daha kolay. Kazanç Zeka, daha sonra kolaylıkla savunucularına geçmiş darbe saldırmak ile ofsayt farkındalık ve daha gelişmiş. Alternatif sahanın yanındaki yönetici pozisyonunu alarak maçları simüle seçin. Ayrıca, mobil ilk kez, size puan sonra sahada benzersiz bir oyuncu kutlamaları tetikleyebilir!

YAPI VE NİHAİ EKİP YÖNETİMİ
, Kazanın ticaret ve kendi fantezi ekip oluşturmak için Lionel Messi, Ürdün Henderson ve Juan Cuadrado gibi yıldızları transfer. Oyun stili, oluşumu, kitleri seçin ve daha sonra güçlü kadro bileşimleri için oyuncu kimyası dengesi.

GERÇEK DÜNYA FUTBOL
500'den fazla lisanslı takımlardan 10.000'den fazla oyunculardan birini seçin ve dünyanın dört bir yanından gelen gerçek arenalarda gerçek ligler diğer oyunculara karşı savaşa gidin. Geçerli canlı etkinlik futbol Dinamik Accomplishments ile de maçları gelen zorlukları yeniden oluşturun.

OYUNCU DEĞİŞİMİ
Şimdi ticaret oyuncuları ve öğeleri artık daha iyi bir şey kilidini bir şans lazım. Eğer ticaret değeri daha yüksek ürün veya oyuncular, yükseltmeleri daha geri alırsınız!
 

Real Scary Spiders Apk Hile: Sınırsız Para Uygulaması Http://Www.Apkindir.Mobi/1774-Real-Scary-Spiders-Apk-Hile-Sinirsiz-Para.Html Adresinden Alıntı Yapılmıştır.

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 yorum:

Yorum Gönder